16. februar 2011

Overlevde !!

 "marerittet" over og jeg overlevde denne gangen også. 
Hadde ikke før satt meg ned på venterommet der så kom en mann ut igjen, litt slukøret kanskje og sa til den ventende kona som virket til å synes at det hadde vært en kjapp undersøkelse; "detta greide jeg ikke og måtte avbryte! Det var egentlig veldig godt å høre at det er flere enn meg som ikke liker denna greia der!

Slapp å sitte å vente lenge før jeg ble henta inn, og siden jeg visste at klær må av om det er noe med metall på var det eneste jeg måtte ta av meg bh'n min...heldigvis for det var ikke akkurat varmt inne der.
Ja,ja...da var det igang. Fikk beskjed om at det ville ta ca 45 minutter, det var en omfattende bildeserie som skulle tas, av hodet, nakken og hele ryggen...ikke bare nakken som det stod på brevet mitt.
Opp på den smale harde benken, brette opp genserarmen, inn med nål for kontrastveske, liten ballong i hånda -alarm OM man føler ubehag,  *Yeah right...OM man føler ubehag,-skulle hatt ballongalarm hele dagen jeg da* digere øreklokker med P4 rimelig høyt på øra, grønn hette over detta igjen, skinner rundt hodet fordi det er viktig at man er helt rolig slik at bildene er klare og så gikk turen inn.
Det begynte å dure -oppvarming- og så kom bråket. Det durer, banker og slår rimelig mye og hadde man ikke visst bedre kunne man tro at NÅ er maskinen iferd med å kollapse rundt meg og jeg blir klemt flat...
P4's musikk var grei å ha, og jeg greide å slappe av! -nå skal det tas med at jeg hadde "dopet meg litt" på forhånd som nok hjalp med avslappingen, men det var ikke fritt for at jeg uansett kjente at lettelsen var stor da benken var på tur UT av hullet igjen!

Av med alle remedier, giro i hånda og ut igjen! Veldig godt at det er over!!!