4. mars 2011

Nå har det vært mye...

...mye skriving i avisene, altså. Det pleier å være slik, når jeg går og venter på resultater av prøver og undersøkelser...slår ALDRI feil, det!!
Jeg føler vel at jeg greier å legge til side tanker om denne MS-greia og spesielt nå, når jeg egentlig kan gruble meg ihjel på hvorfor tingene ikke skal fungere slik jeg vil og lurer fryktelig på OM det faktisk er forandring,-aktivitet i kroppen min. Noe jeg forhåpentligvis kan få ett svar på når resultatene av MR'n kommer...

I går, i Lillehammer Byavis var det skrevet om ei dame fra Lillehammer som har bestemt seg for å reise til Frankfurt og gjennomføre ccsvi-opperasjon...kort sakt er det å blokkert ut venene i halsen.
Jeg husker jo denne dama fra jeg selv jobbet, og har jo sett at helsetilstanden hennes har forverret seg kraftig, og det er vel da jeg kan tenke "fy søren jeg er heldig som fremdeles er så "frisk" som jeg er" men på den andre siden er det skummelt...vi har jo den samme diagnosen.
Her er innlegget http://byavis.no/nyheter/4733-til-frankfurt-med-hap  og jeg håper av hele mitt hjerte at opperasjonen gjør henne bedre!!

Og så er det jo ei som vil prøve å løse MS-gåten...kanskje hun greier det, uansett er vel all forskning på dette emnet veldig bra, forhåpentiligvis er det "plutselig" en eller annen som greier det!!!
http://www.gd.no/nyheter/article5509494.ece 
Tror jeg må flytte...til et land med masse sol og ett klima som passer meg!!!